– Fokus og vilje er nøkkelen

Med tittelen ”Alt er mulig” håper Aremark Frivilligsentral, Aremark Idrettsforening og MOT fra Aremark skole at de klarer å engasjere aremarkingene. Med seg som inspirator har de fått Dag Otto Lauritzen.
Foto: Tv2

Dag Otto Lauritzen har tidligere vært proffsyklist og jobber nå med egne tv-programmer og foredrag. Han var også en av stifterne av organisasjonen MOT.  Nina Kraft Skolleborg i Aremark Frivilligsentral er svært glad for at de har fått til et samarbeid med Lauritzen og MOT.
– Det er viktig i et lite samfunn at vi kan tilby gode foredrag til inspirasjon for alle generasjoner. Samfunnet forandrer seg i raskere tempo, forandring krever omstilling på flere nivåer, sier hun.

Lauritzen er kjent for å presse egne grenser, og tittelen på foredraget er, ikke overraskende ”Alt er mulig”.
– I foredraget forteller jeg blant annet om hvordan jeg nådde mine mål, hvordan jeg reiste meg etter store nedturer, ofte i nært samarbeid med mine nærmeste, dyktige rådgivere og gode lagkamerater, forteller Lauritzen.
Han mener oppskriften er like enkel som den er vanskelig.
– Fokus og vilje er nøkkelen når motbakkene kommer. Men også et godt lag av kolleger og støttespillere rundt seg. I mitt lag spiller alle, hver enkelt, uansett oppgave, en helt avgjørende rolle.

Skolleborg håper mange tar turen til Furulund 21.april kl. 18.
– Hvordan vi som mennesker skal stå i denne forandringens verden, og ta ansvar for egne liv for å skape gode levevilkår for alle, er et viktig tema.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer