Flere Julemarkeder fremover

Kjenner du julefølelsen kommer snikende? Vi gir deg oversikten over Julemarkeder i Halden-distriktet!
Toppbilde: Halden Sanitetsforening

Julemarked på Isebakke
Tirsdag 22. og onsdag 23. november inviterer ”Hobbyjentene på Isebakke” til Julemarked på Vel-huset. I invitasjonen skriver de at det blant annet skal selges strikkeprodukter, håndlagde smykker, dekorerte lys, hjemmesydde barneklær og håndlagde kort.

Fuglebo og Wildarias Julemarked
23. november inviterer damene bak Fuglebo og Wildaria til Julemarked i Dyrendalsveien. Camilla som driver Fuglebo har fuglematere, fuglekasser, sneglefeller og masse annet til hagen. Anette er designeren bak Wildaria og hun selger smykker til både menn og kvinner.

Julegateåpning
Torsdag 24. november er det tradisjonell Julegateåpning i Halden sentrum. Det blir mange spennende stands og utstillere, fyrverkeri og besøk av nisser.

12802_873297972702902_5989281235725871087_n

Julemesse
25. og 26.november arrangerer Halden Sanitetsforening Julemesse.

Juleveiåpning i Aremark
Lørdag 26.november er det Juleveiåpning i Aremark. Arrangøren frister med aktiviteter for barna, bål-kos, fakkeltog og besøk av nissen.

Julemesse i Tistedal
Lørdag 26. november kl 10-15 er det duket for årets julemesse på Frelsesarmeen i Tistedal. Mange flotte gaveideer, loddsalg og tombola, julebakst og julegodter.

Julemarked på Kornsjø
Lørdag 3. desember inviterer Velforeningen på Kornsjø til Julemarked på vel-huset. De lover ”julemagi for liten og stor”!

Julemarked i Nössemark
Frister det med en tur til utlandet er det Julemarked i Nössemark 3.desember.

Julemarked på Watvedt
Dette er muligens Haldens minste julemarked i størrelse, men inntrykket vårt utfra arrangørens facebookside er at det må være et av Haldens hyggeligste. De skriver at ”her finner du julegavene du ikke visste at du var på utkikk etter” og nevner hjemmespikka lysestaker, hjemmestrikka sokker og luer, produkter fra Radet gårdsutsalg og ”Lena’s herlige ripsgelé”.
Arrangementet er 6. og 7.desember.

Julemesse på Helsehuset
8.desember er det Julemesse på Helsehuset. Der kan du få kjøpt blant annet raggsokker, sitteunderlag, barnegensere, dukkeklær og mye mer.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer