Fire nye band og rekordsalg

Om noen måneder blir festningen fylt av rockere som skal på Tons of Rock. Allerede nå melder festivalen om rekordsalg av billetter. Festivalplakaten er allerede fylt opp av spennende band, men de har klart å finne plass til fire til.

Fjorårets Tons of Rock samlet tusenvis av rockere på festningen, og i år blir det enda flere.
I en pressemelding forteller produksjonssjef Mads Martinsen at torsdagsbillettene er utsolgt, VIP- og hotellpakker er utsolgt og halvparten av festivalpassene er solgt.
– Vi er umåtelig fornøyde med programmet vårt for 2016. Vi nøler ikke et sekund med å allerede nå kalle sommerens store rock- og metallhappening i Norge for en suksess.

Festivalen har allerede mange store band på plakaten, både norske og internasjonale.
I tillegg presenterer de nå følgende fire band:

Vreid har i en årrekke vært flaggskipet i den anerkjente sognametalen, en bevegelse initiert av legendariske Windir, som også bandet stammer tilbake til. Vreid har turnert land og strand i både inn- og utland med stor suksess, og har sju album i sekken på sin over ti år lange karriere. Vreid kom i høst med mesterverket ”Sólverv”, som har fått anmelderne til å gå løpsk med terningene, og det er nå på tide å få gutta til Tons of Rock!

El Caco er underdogene fra Lillestrøm som alltid ligger og vaker i vannskorpa når norsk rock skal oppsummeres. Nå er de tilbake med det herlige albumet ”7”, som viser et band sultnere enn noen gang. Et av de svetteste og feteste livebandene du noensinne kommer til å få se kommer til å blåse oss av sletta!

The Carburetors, som er avkommet til en Harley Davidson og en amerikansk bil fra 1967, fostret opp hos Lemmy, er det skinnkledde monsteret de fleste etter hvert kjenner som originatorene av Fast Forward Rock ’n’ Roll, og med et etterlengtet og kritikerrost album i hyllene nå, kommer den beryktede V8-introen til å riste grunnvollene på festningen i sommer.

MGLA er nok et bevis på at vi tenker bredt, og vi leter med lys og lykter i alle sjangre etter pur kvalitet. MGLA er definitivt et av de absolutt beste og mest spennende bandene fra den mørke undergrunnen i dag. I 2015 ga det polske black metal-bandet ut den framtidige klassikeren Exercises in Futility, og nå er det på tide at de presenteres for et bredere lag av et kvalitetsbevisst norsk publikum.

Kommentarer

kommentarer