Fire dager til premiere!

Tekst og foto: Ylva Berger

Det er fire dager til premiere og lokalet til Veslefrikk er fylt med spente, nervøse og teaterglade Veslefrikkere. Ca 75 elever skal fylle Brygga Kultursal med julestemning og sørge for at publikummere fra fjernt og nært skal glede seg til jul.

Det er de eldste barna fra Masken som skal få briljere på scenen i hovedrollene, med hjelp fra nisser og engler fra Fantasi og Mini. Reisen til Julestjernen er en kjær historie for mange, så det er en stor ære å få muligheten til å presentere vår tolkning førstkommende mandag og tirsdag.

Dette er noe vi har jobbet intenst med siden august, og det har blitt mange lange øvelser for store og små. Slik er det når man vil gi alt! Vi håper at vårt forarbeid reflekteres på scenen, og at publikum får en like flott opplevelse som det vi har.

Billettene går som det suser og det er få billetter igjen, så det gleder å være raskt ute med bestilling før de siste plassene forsvinner. Vi gleder oss til å se dere der og ønsker dere hjertelig velkommen til vår forestilling!

God jul!

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer