Finnmarksfisk kjører fisk til Borettslagene

Bor du i et av Halden Boligbyggelags borettslag kan du snart få kjøpt kvalitetsfisk rett utenfor døra. Finnmarksfisk og HABO har inngått en samarbeidsavtale om levering av fisk og sjømat på døra.

Finnmarksfisk på kjøretur

– Vi ønsker å tilby kvalitetsfisk også til de som ikke har så lett for å komme seg ut, sier daglig leder i Finnmarksfisk, Cato Signebøen.

Finnmarksfisks fiskebil står på Fiskebrygga og selger fisk fra Barentshavet annenhver torsdag. De leverer sjømat og fisk fra Finnmark og Nord Norge i fiskevogner som kjører rundt i Østfold, Akershus, Oslo og Vestfold. Nå utvider de konseptet, og kjører fra borettslag til borettslag og selger fisk på døra.

– Vi har åpnet dialog med hver enkelt borettslagsleder, forteller Signebøen, de kan nå ringe og booke oss så kommer vi og selger fisk utenfor borettslaget.

Finnmarksfiskebilen står på Fiskebrygga annenhver torsdag og selger fisk. Nå skal bilen kjøre til borettslag også. Fra venstre: Cato Signebøen og Martin Våge.

Alene om å levere til borettslag

Finnmarksfisk er per i dag den eneste bedriften i landet som tilbyr avtalebasert tilbud på mat til borettslag. Cato Signebøen er svært fornøyd med den nye avtalen.

– Forhåndsbookede oppmøter i borettslag håper vi vil være et kjærkomment tilbud slik at vi kan nå kunder som vi vanligvis ikke vil nå, sier han.

Slik håper Signebøen at folk ser at Finnmarksfisk er interessert i å yte det lille ekstra.

– I Halden har vi via HABO tilbudt samtlige av deres medlemmer en fast rabattsats på 10% på ordinære varer på vårt varesortiment mot fremvisning av gyldig medlemsbevis, forteller han.

Kvalitetsfisk mot strømmen

– Finnmarksfisk vil være den fiskebilen som går mot strømmen, har særlig høy kvalitet på varer og service og ikke minst har høy evne til innovasjon, sier Signebøen.

Finnmarksfisk er opptatt av kvaliteten på fisken de selger, de selger for eksempel ikke oppdrettsfisk.

– Folk har begynt å stille høyere krav til hva de putter i seg, sier Signebøen, de er lei av halvfabrikata og vurderer nøyere hva de kjøper.

Finnmarksfisk sørger for at østfoldingene får tilgang på kvalitetsfisk fra nord.

Finnmarksfisk er et tomannsfirma som drives av Cato Signebøen og Martin Våge. Bakgrunnen for oppstarten av Finnmarksfisk var at Cato Signebøen hadde sett seg lei på fisk av dårlig kvalitet i dagligvarebutikkene, og mente østfoldingene fortjente fisk fra Finnmark og Barentshavet. Siden første salgsdag i januar i år har gutta i fiskebilen solgt masse fisk her sørpå.

Finnmarksfisk leverer fast til Bryggerhuset, og samarbeider også med Halden Kooperativ. Firmaet drives av Cato Signebøen og makker Martin Våge. Finnmarksfisk utvider ytterligere nå i høst med utleie av frysehengere.

Les mer om Finnmarksfisk her.

Kommentarer

kommentarer