– Finn frem rockefoten!

Førstkommende helg blir det full rulle på Brygga Kultursal. Fredag står Bob Hund på scenen og lørdag er det høstrock!

Det svenske bandet Bob Hund har spilt siden tidlig på 90-tallet og har sluppet mange album siden 1994. Det siste kom i 2016 – Dödliga klassiker. På Bryggas hjemmeside beskrives bandet som et band som tøyer grensene musikalsk, utforsker lydrom og historier. Bob Hund er et band som elsker det nye og usikre, noe som gjør dem til ett av de mest eksplosive og uforutsigbare bandene man kan se på scenen.
– De har akkurat gitt ut ny skive og fylt scener under sommerens festivaler og klubbkonserter. Nå kommer de til Halden som eneste stoppested i Østfold, forteller Martin Gundersen som er daglig leder i Brygga.

Oppvarmingsbandet til Bob Hund er det lokale bandet Göttemia.
– Göttemia begynner å få noen år på nakken og de passer helt perfekt til Nordens kanskje mest unike rockeband; Bob Hund!

Lørdag blir det høstrock med Aunt Mary & Gentle Groove.
Aunt Mary slo gjennom i begynnelsen av 1970-årene og ga ut tre studioalbum før de ble oppløst i 1973. Til tross for at flere av bandets medlemmer har gått bort har låtskriver og gitarist, Bjørn Kristiansen, sørget for å gjenskape bandet med noen fra orginalbesetningen og noen nye.
– Tanta ble i sin tid kjent og anerkjent som progrockens mest fremtredende norske band og fikk en stor fanskare, forteller Gundersen. Han er glad for samarbeidet med Ulf Myhre som gjør at de kan invitere haldenserne til et tilbakeblikk og også noen nye låter.

Bandet Gentle Groove er også klar for å rocke haldenserne lørdag kveld. De har viet sitt musikkliv til å ta vare på den musikalske arven etter et av verdens største rockeband; Led Zeppelin.
– De er Europas ledende Led Zeppelin-tributeband. Å gjenskape Zeppelins mystiske, kraftfulle og energiske verden krever en helt unik sammensetning av musikere, forklarer Gundersen.

Han håper haldenserne er klare for en innholdsrik og rocka helg i byens storstue.
– Det er bare å finne frem rockefoten!

Billetter til Bob Hund kan kjøpes her og billetter til høstrock kjøpes her. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer