Fikk påskegave på døra av Frivilligsentralen

Smittevernambassadører ved Frivilligsentralen har kjørt Halden rundt fredag og levert ut påskeposer med kaker, godteri og påskeunderholdning til hele familien.

Wenche Erichsen på Frivilligsentralen finner stadig nye måter å nå ut til folk under pandemien. Man kan ikke samles på Frivilligsentralen i påska, men det betyr ikke at Frivilligsentralen ikke kan spre litt glede! Et knippe smitteevernambassadører på huset har brukt dagen på å pakke ferdig og kjøre ut hyggelige påskegaver til folk og familier som er tilknyttet Frivilligsentralen. Familien Hassn var en av dem som fikk en påskepose på døra i dag:

Manesa og Allan pakker opp påskegaven sammen med mamma Ghaida.

Oppi posen fant familien Hassn blant annet sjokoladeegg, rullekake, potetgull, saft, en blomst, tegnesaker, Frivilligsentral-yatzy og sist men ikke minst: et hefte med smittevernregler på mange språk.

– Det er greit å få delt ut smittevernheftet til så mange som mulig, sier frivillig Celine Sva Gøperød. Det er jo også litt av poenget med disse gaveposene. Rullekaka og bollene er det forresten Sebastian Engh som har laget! Men først og fremst er påskegaven et plaster på såret for alle disse familiene som vanligvis tilbringer tid på Frivilligsentralen, men som ikke kan være der nå som det er pandemi. De to siste ukene har vi jo vært helt nedstengt, så og si alle aktiviteter er avlyst.

Celine har bilen full av påskeposer som skal kjøres rundt i Halden fredag.

Smittevernambassadør Celine med påskepose!

Smittevernambassadørene i Halden jobber på med å spre informasjon om Covid og smittevern ut i alle Haldens hjørner, og plakatene blir stadig oversatt til flere språk:

Smittevern på mange språk!

Når de er ferdige har smittevernambassadørene ved Frivilligsentralen delt ut rundt femti påskegaver i dag!

 

Smittevern med noe attåt.

Her kan  du følge Frivilligsentralen på Facebook.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer