Festivalen utsettes til 2017

Vegetarfestivalen så dagens lys for et par år siden, og har vært arrangert på Fredriksten festning. Tidligere festivalsjef, Jens-Petter Berget, måtte tidligere i år sende stafettpinnen for festivalen videre på grunn av ny jobb i Halden kommune. Nye drivere av festivalen ble Tanya og Emil Stang Lund. 

I mai skrev vi om ekteparet Stang Lund som nye arrangører av festivalen.
– Vi ble spurt om vi ville ta over, og det gjør vi gjerne. Selv er vi bare deltidsvegetarianere, men vi elsker grønnsaker og ikke minst festivaler, sa de den gangen. Da ble det annonsert at årets festival skulle arrangeres lørdag 27.august på Fredriksten festning.

Troen på Vegetarfestivalen har de fortsatt, men nå har de bestemt seg for å utsette den til 2017.
– Vi vil gjøre festivalen bra, men har opplevd at vi har litt for kort tid. Nå får vi bedre tid, forklarer Tanya om utsettelsen.

En av endringene fra tidligere festivaler er at nå må utstillerne betale for å være med. Tidligere har dette vært gratis.
– Er en av årsakene til at dere utsetter at det har vært for få påmeldte?
– Det var nok utstillere som har meldt seg på allerede, og flere skulle melde seg på. Det er ikke bare utstillere som avgjør hvor bra festivalen er. Og for å gjøre den bra, på det nivået som vi vil ha det, trengs det mer tid, avslutter Tanya.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer