Fest for fremtidige rockere

Tons of Rock er like rundt hjørnet, og det er mange som gleder seg til festivalen samtidig som de jobber hardt med å skaffe barnevakt til poden. I år kan du droppe barnevakta noen timer på lørdagen, og i stedet ta med deg den unge håpefulle på ”Tons of Kidz”.
Foto toppbilde: Johannes Granseth

Marita Sørli fra Tons of Rock er begeistret over det nye tilbudet for barna. Festivalen ønsker å legge til rette for ”regionens viktigste borgere”, som de kaller dem.
– Det blir underholdning med Rockekorets barne- og ungdomskor fra Østfold, og et helt ekte rockeshow fra Kiss Army Tribute som spiller på festivalen dagen før, forteller hun.

En av de som skal på festivalen, og som ser frem til å ta med seg barna, er Knut Egil Høglund Volden. Han var på fjorårets festival og gleder seg stort til årets utgave.
– Det er en drøm å få en festival som Tons of Rock praktisk talt i min egen bakgård. Det gir muligheten til å kombinere festival og familieliv på en unik måte, sier han.
Han er veldig glad for at arrangøren satser på å å engasjere barna på festivalen også.
– Det er helt topp, jeg håper at folk ser muligheten for en fin familieopplevelse på festivalen, oppfordrer han.
Selv gleder han seg stort til å høre Eluveitie, Parkway Drive, Dunderbeist, Artch og Twisted Sister, og regner med at det blir store musikkhøydepunkter for flere år fremover.

Alle barn under 12 år kommer gratis inn, og de som er over 12 år kan kjøpe seg en egen billett til 100,-. 
Showet er lørdag 20.juni fra kl 13 til 14.30.

 

Kommentarer

kommentarer