Fem tips til helgen

Ny helg, og nye muligheter til opplevelser i Halden og omegn. Vi har som vanlig satt sammen en liste med tips til hva du kan se og gjøre i helgen!

Kinderegg på Brygga Kultursal
24.juli spiller Doug Seegers band, Majornas 3dje Rote og The Rockabilly Rebels på Brygga Kultursal Halden. Tre gode opplevelser på ett sted i løpet av en kveld. Anbefales!

Noe for de fleste på Sponvika Vertshus
Sponvika Vertshus byr på flere forskjellige konserter i helgen. Fredag er det trubadur, lørdag spiller The Beems og søndag kommer Oslo Ess. Vi antar det blir en minnerik helg ved bryggekanten!

Blues Edixion på Bryggerhuset syd
Lørdag kveld blir det bluesrock på Bryggerhuset sydBlues Edixion har et par helt egne låter, men spiller helst coverlåter fra blant annet Eric Clapton, ZZ top, Gary Moore og Cream. Bandet lover å by på seg selv, vi har en mistanke om at det blir fullt hus!

10428404_288394301345771_5250390676585645717_o

Trubadur på Brygga
Det er ikke bare i Sponvika man kan sitte ved bryggekanten og høre på musikk. Brygga Mat- og Vinhus får besøk av trubaduren Mick Strandvik både fredag og lørdag denne helgen.

Snorkeltur eller edderkoppjakt
Denne gangen blir det et  ”Turist i eget område”-tips. De aller fleste haldensere har et forhold til Koster og Kosterhavets nasjonalpark. I hele sommer er det mange arrangementer for både store og små i regi av dem. Denne helgen er det for eksempel snorkeltur, edderkoppjakt og strandtur.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer