Fem tips til helgen

Det er vinterferie og sånn sett ligger muligens kultur-og idrettslivet i Halden litt i dvale. Men det er allikevel fem fine arrangementer til helgen, så ingen grunn til å sitte hjemme og kjede seg!
Toppbilde: De Marvells. Foto: Trine Sirnes

Konsert på Bryggerhuset
Fredag kveld rocker De Marvells inn helgen på Bryggerhuset.
Bandet, med flere haldensere, beskriver musikken sin som ” ganske mørkt, men mye energi og følelser”. Det blir garantert heftig!

Konsert på Siste Reis
Lørdag kveld er det releasekonsert på Siste Reis med Tove Bøygard. Aftenposten sier musikken hennes er ”Potent landlig country som på utsøkt vis lar seg kombinere med urban rock”.

Konsert på Herregårdskafeen
På Herregårdskafeen er det konsert med Sorgenfri lørdag kveld. De beskriver seg selv best på facebooksiden sin; ” Sorgenfri er mørkt,sårt og tungt men,bak denne dystre fasaden befinner det seg muntre menn som vet å flotte seg med arbeiderklassens champagne og rennesteinens poesi”. I bandet spiller Lars Ivar Borg, Carl Fredrik Sandaker, Phillip Moen og Christian Sandaker.

Konsert på Feelgood
Tonehjulet Kräftpest er i gang med et nytt konsept der de ”inviterer venner” til å spille og denne gangen er det Barren Womb og Hymn som er invitert til Feelgood. Konserten er lørdag kl. 21.

Håndball i Remmenhallen
Halden Topphåndball trenger all støtten de kan få i nedrykksdumpa, så førstkommende søndag håper de haldenserne tar turen til Remmenhallen når de skal spille mot Kolstad.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer