Sommerfestival i Busterudparken

Onsdag 5. juni braket det løs med barnehagefest i Busterudparken! Alle de kommunale barnehagene møttes i Busterudparken for å lage stor sommerfestival på barnehagevis.

Onsdag samlet de kommunale barnehagene seg i sentrum for å lage en stor barnhagefest i Busterudparken. Sommerfestivalen varte fra 10 til 14, og det var en rekke morsomme aktiviteter for barna i parken. Det var satt opp sykkelbane, barna ble ansiktsmalt og fikk besøk av Sorterius Miljøvenn; en bamse som har sin egen miljøstasjon!

Sorterius Miljøvenn!

-Halden har generelt mange gode barnehager som er en viktig del av samfunnet vårt, sier barne- og ungdomsarbeider i Brekkerød Barnehage Ane Helgestad. Flotte, faglig engasjerte ansatte er hverdag med på å gi barn i Halden en god barndom preget av lek, vennskap og danning. I dag var det viktig for oss å kjenne felleskapet i «K-barnehagene» hvor både barn og voksne får mulighet for å arbeide sammen.

Ane har sittet i festkomiteen for sommerfestivalen sammen med styrer for Stangeløkka barnehage Mette Jæger og barnepleier ved samme barnehage, Susann Finnestad.

-Vi har fokus på relasjoner og sosial kompetanse hver dag, og er opptatt av å være tilstede der barna er – og akkurat det har vi vært i dag! I dag har vi hatt fokus på farger og vennskap.

Festivalkomiteen! Fra venstre Mette Jæger, Ane Helgestad og Susann Finnestad.

Flere av barnehagene bidro med kunst i anledningen denne sommerfestivalen i Busterudparken. Og så fikk barna god mat selvfølgelig! De fikk pizzasnurrer, fruktfat og smoothie-is.

-Samlet i parken ble vi et stort barnehagekor med sang og dans med fokus på inkludering og vennskap, forteller Ane.

Både Rådmannen Roar Vevelstad og kommunalsjef Kent Arne Andreassen var på plass for å få med seg den gode stemningen i parken onsdag.

-De smilte fra øre til øre begge to der de gikk blant ballonger, fargerike barn og sommerfugler, fortellere Ane. Etterhvert dukket selveste Thor Edquist opp. De fikk et lite vindu inn i hva vi som jobber i barnehagene kan få til om vi er nok folk på jobb.

Rådmann Roar Vevelstad og kommunalsjef Kent Arne Andreassen.

Både Mette, Ane og Susann er veldig fornøyde med fargefestivalen i parken.

-Vi er klare for evaluering slik at vi kan lage en tradisjon ut av denne festen! sier Ane.

Alle foto: privat.

 

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer