Family Reggea Disco på Vannvogna

Det blir ansiktsmaling, reggae og sjonglering når Nordic Black Theatre & Cafeteatret kommer med sitt familiearrangement Family Reggea Disco på Vannvogna Kunsthall søndag 20. oktober klokken 13. 

På Vannvogna Kunsthall fortsetter Tanya og Emil å arrangere spennende forestillinger for barnefamilier.

-Da jeg ble mamma for første gang ville jeg gjerne gi mitt barn forskjellige kulturelle opplevelser, forteller Tanya Stang Lund. Vi gikk på utstillinger, var på teater, konserter, kino og mye mer. Da vi bodde i Oslo fulgte jeg nøye med på alt som foregikk for barn innen kunst, musikk, teater, film osv.

Nå har Tanya og Emil tre barn og de er ikke så små lenger. Som oftest velger de selv hva vil de se og oppleve.

-Men jeg husker fremdeles ønsket om å gi barna mine nye, spennende, annerledes og inspirerende opplevelser, forteller Tanya, jeg ville gi dem noe uvanlig – som for en liten tass kan være kjempesterkt.

Ønsket om å gi sine egne barn store kulturelle opplevelser har utviklet seg til et ønske om å hjelpe andre foreldre og finne på spennende arrangementer for sine små barn.

-Det er derfor vi har funnet på en serie av arrangementer som heter Vannvogna Ung, forteller Tanya, der vi inviterer forskjellige artister til å opptre hos oss. Vannvogna Ung er en serie av arrangementer for barn i forskjellig alder. Noen av artistene vi inviterer til å opptre hos oss har vi sett selv, noen av artistene har vi hørt om, og noen er anbefalt av andre artister vi stoler på.

Førstkommende søndag får altså Vannvogna besøk av Nordic Black Theatre & Cafeteatret med Family Reggae Disco.

-Jeg tok med meg mine barn på Family Reggea Disco da de var små, forteller Tanya, og da var det på en båt som var Nordic Black Theatre. Nå har de egen bygning på Grønland og vi gleder oss til å få besøk av dem på søndag.

Family Reggae Disco er et møteplass for hele familien der DJ Dominic Reuben spiller reggaerytmer over høyttalerne, mens Spinn Sirkus Skole lærer bort sjonglering. I tillegg blir det ansiktsmaling med kunstner Crazie Simple!Family Reggea Disco er gøy for voksne og barn fra 0 til 9 år. Det koster kr 75, – per hode, og inkludert i prisen får man vafler og saft.

-Vi har ikke alltid vafler på våre arrangementer for vårt unge publikum, forteller Tanya, men vi fikk streng beskjed fra Nordic Blsack Theatre at vi måtte ha nystekte vafler denne dagen.

Arrangementet er gjort mulig med støtte fra Halden Kommune og Østfold Fylkeskommune.

Family Reggea Disco varer fra 13 til 15!

Kommentarer

kommentarer