Få billetter igjen til Prebz og Dennis

Nå er det lagt ut nye billetter til Prebz og Dennis – The Show på Brygga kultursal, men skal du få en plass på lørdagens forestilling må du raska på. I skrivende stund er det snaue tretti billetter igjen.

Det er Brygga kultursal som har fått æren av å åpne turnéen Prebz og Dennis The Show lørdag 20. januar. Nå blir imidlertid lørdagens forestilling enda mer spesiell; showet blir åpningen på det som i realiteten blir Prebz og Dennis’ avskjedsturné.

Slutt for Prebz og Dennis

Tidligere denne uka slapp Dennis Vareide boka «Kongen av gutterommet». Her annonserte han at det var slutt for Youtubekanalen Prebz og Dennis. Youtuberne har holdt på i seks år, og for Vareide er det nå på tide med nye prosjekter. Gutta skal fullføre turnéen som sparkes i gang på kultursalen lørdag kveld, men etter den er det altså slutt.

-Dette er den aller siste muligheten til å se Prebz og Dennis live sammen, sier Martin Gundersen, og vi snakker om Norges største Youtube-stjerner. Veien fra skjermen og ned til scenen er fascinerende, og i dag er den kortere enn noen sinne. Sosiale medier er i stadig større grad også kultur, i den forstand at det som skjer på skjermen blir til kulturopplevelser på scenen.

Godt billettsalg

Prebz og Dennis – The Show har solgt godt siden billettene ble lagt ut i høst. Etter jul så Martin at det var behov for å legge ut flere billetter.

-Vi la først ut kun billetter til amfiet, forteller Martin, og det var jo i utgangspunktet utsolgt. Men nå har vi lagt ut billetter til parketten også, siden pågangen er så stor.

Det er stor pågang på de andre januarforestillingene i kultursalen også. Haldengallaen var utsolgt, og i dag legger Martin ut enda flere billetter til Alt fra the Beatles 1967, da hele amfiet nå er fylt opp.

Dersom du vil oppleve Prebz og Dennis live bør du altså hive deg rundt, her går billettene unna. Billetter kjøper du på Ticketmaster.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer