Eventyrteater med Ylva og Martin

Hver lørdag åpner Ylva Berger Nyborg og Martin Kingsrød Larsen dørene for eventyrteater for barn i Veslefrikks lokaler i gågata!

I gågata, ved siden av Showroom 13, har Veslefrikk sitt kostymelager. Der kan du også gå på lørdagsteater! Hver lørdag klokka 11 står Ylva og Martin klare med et nytt eventyrteater på den vesle scenen de har satt opp.

– Her på Barnas Lille scene har vi tenkt til å sette opp eventyrfortellinger hver lørdag frem til 12. desember, forteller Martin.

Ylva er forteller, og leser historien høyt for barna. Rundt henne iscenesetter Martin historien hun forteller. For eksempel kan han være ulv:

Ikke en skummel ulv, bare søt ulv.

Eventyrene Ylva og Martin forteller er stort sett eventyr vi kjenner til fra før. Syvende far i huset for eksempel, eller De tre små grisene. Eller Pannekaka.

– Det er kjente og kjære folkeeventyr, sier Martin. Men vi lager alltid en litt egen vri på eventyret, så plutselig vi legger til litt her og der.

Barnas lille scene har allerede hatt mange lørdagseventyrstunder, og tilbudet har vært populært.

– Det har vært mange besteforeldre som har tatt med seg barnebarna hit, forteller Ylva. Kanskje de har savnet å ha noe å gjøre med barnebarna under pandemien?

– Det er en hyggelig ting å gjøre på lørdag, sier Martin, da kan man gå på kafe etterpå – eller leke i parken.

Ta med deg barn eller barnebarn på eventyrteater da vel! Førstkommende lørdag klokka 11 skal Ylva og Martin fremføre Askeladden som kappåt med trollet!

Billetter finner du her. 

Forestillingene varer rundt 40 minutter.

Her oppdaterer Veslefrikk nye forestillinger med Barnas lille scene ukentlig!

 

Kommentarer

kommentarer