Eva Denis – The Ferry 

Onsdag 1. juli slipper Eva Denis låta The Ferry på strømmetjenestene. Slippet markeres med spilling av låta på Siste Reis.

Mange hundre tusen nordmenn har allerede hørt Eva Denis, siden hun er en vesentlig del av soundtracket til to av norsk TVs største suksesser. Først var hun å høre i den kritikerroste serien «DAG» og nå senest i den meget omtalte NRK-storsatsingen «EXIT».

Ikke så dårlig for en jente som så definitivt har mer til felles med sin navnesøster Eva i «DAG» enn gjengen i «EXIT». Eva Denis går nemlig relativt stille i dørene og lar ordene og tonene tale for seg. Som singer/songwriter har hun laget seg et smykkeskrin av en låtkatalog, og akkurat nå er det The Ferry som er den største perlen.

Noen sanger har den vidunderlige evnen til å snike seg under huden på lytteren. Vekke følelser og etterlate avtrykk.

Eva Denis’ The Ferry er en slik låt.

Bli med Denis på roadtrip med hjertet utenpå. Nydelig fremført med hennes særpregede, vakre stemme i en lekker produksjon av Freddy Holm.

Onsdag 1. juli klokken 21.00 inviterer Eva til en slippmarkering for The Ferry på Siste Reis. The Ferry vil spilles på anlegget, og Eva vil fortelle litt om låtas tilblivelse.

Eva Denis har nå sitt eget plateselskap som heter Siren Songs og dette er hennes første utgivelse på dette selskapet.

Foto: Raymond Mosken

Plateselskap: Sirensongs NOVC22001010

Utgivelsesdato: 01.07.20 på alle strømmetjenester.

Mastring: Lydmuren.

Kommentarer

kommentarer