Etterlyser lokalt supportband

18. mars spiller det Rogaland-baserte bandet Veislakt på Feelgood. De etterlyser nå et lokalt supportband. Noen som føler seg kallet?

Veislakt har spilt på Feelgood tidligere og gleder seg stort til å komme tilbake igjen. De beskrives som et ”sykt energisk hardcore rockeband spyttet ut fra Jæren i Rogaland”. I fjor slapp de plata ”Litium og aent smågodt” som fikk svært gode kritikker. Norway Rock Magazine skrev blant annet at ”Veislakt tar opp arven ifra de 4store i norsk rock, og leverer en imponerende debutplate som rocker kolossalt.”

– Vi henter inspirasjon fra artister som Iron Maiden, Korn, Bad Religion, Ac/dc og mange andre gamle gode artister. Scenemessig må Freddy Mercury nevnes når det gjelder tilstedeværelse og kontroll på scenen, galskapen til Iggy Pop og Dead Boys kan jeg heller ikke unngå å nevne, sier René Undem.

Nå håper han at det finnes et band i Halden som tar utfordringen med å være supportband 18. mars.
– Vi ser etter noen sultne musikere som ligger i hardcore rock/pønk-sjangeren som vil spille med oss, sier han og oppfordrer til å ta kontakt på mailadressennosensemanagement@gmail.com

Les mer om konserten på Feelgood her.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer