Et hjertelig sukk fra en dugnadsarbeider

Leserinnlegg av Roger Dybedahl

Jeg er fryktelig lei meg, for selv om jeg prøver så godt jeg kan å forklare deg hva som skjer,  og selv om jeg strekker meg så langt som jeg kan uten å komme i konflikt med instruksen jeg har fått så forstår jeg frustrasjonen du kan føle når jeg forklarer hvorfor du ikke kan gå akkurat den veien nå, men velge en annen rute for å komme fram dit du skal.

Det er sikkert vanskelig å tro, men jeg har full forståelse for at du ikke vil komme for sent til den hyggelige sammenkomsten du er på vei til.

At jeg bruker av min tid til å stille som dugnadsarbeider for at klubben min skal få noen ekstra kroner til en slunken klubbkasse er helt frivillig.

Jeg er fryktelig lei for at vi lever i en tid med fare for terror og andre angrepssituasjoner, det begrenser jo din bevegelsesfrihet når sikkerheten til de tre tusen barn og voksne og artister som deltar i vårt arrangement skal ivaretas, og jeg har full forståelse for at du kan være fristet til å bryte barrierene og trenge deg inn gjennom et avstengt område.

For som sagt, du vil jo bare komme i tid dit du skal. At du risikerer å sette hele arrangement på spill og meg i et dårlig lys ved å ikke følge mine anbefalinger om alternativ rute, det er jo ikke ditt problem.

Jeg må virkelig be om unnskyldning for at den lokale avisa vår ikke har opplyst om stengte områder de få timene arrangement vårt varer, og jeg er fryktelig lei meg for at du ikke har fått med deg den ene notisen som er skrevet om det.

Jeg vil fortsette å stå mine vakter med et smil og jeg vil fortsatt strekke meg så langt jeg kan for å gjøre det enklest mulig for deg, og klarer vi å samarbeide med felles forståelse for hverandres situasjoner er jeg sikker på at denne sommeren vil bli knallbra.

God sommer ️

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer