Er du Haldens popquiz-mester?

Lørdag 7.november har du sjansen til å bryne topplokket på ekte popquiz med en ekte popquizmaster; Finn Bjelke. Martin Gundersen i Brygga Kultursal håper mange lar seg friste av muligheten til å møte Norges quizkonge. 

Finn Bjelke er en velkjent stemme på NRK, kanskje særlig fra Reiseradioen, Popquiz og Herreavdelingen. Det er ingen tvil om at han kan bære tittelen quizkonge.
– Min interesse for quiz begynte med at Tor Milde, Yan Friis og jeg møttes på mandager for fotball og Margueritamiksing hos Yan. Vi prøvde hele tiden å sette hverandre fast med spørsmål. Det viste seg fort at jeg hadde klisterhjerne når det kommer til deler av popmusikken. Jeg hadde vel ikke trodd at jeg faktisk kunne jobbe med dette 30 år senere, forteller Bjelke.

Han lover haldenserne at lørdagens quiz også vil inneholde Haldenrelaterte musikkspørsmål.
– Quizen er ikke spesielt vanskelig. Det er mest for moro, men man skal bryne seg litt også, frister han.
– Jeg håper Ole Evenrud, Håkon Ohlgren og Tom Skjeklesæther kommer og tar med seg publikum fra suksessen Brødr. Colbjørnsens Eftf.
Han avslutter med en liten oppfordring til haldenserne.
– Det var for øvrig mye folk der jeg hadde quiz i Fredrikstad. Bare nevner det…

Martin Gundersen, daglig leder i Brygga Kultursal, er storfornøyd med at Finn Bjelke tar turen til Halden.
– Norges quizkonge med landets kanskje mest hørte program tar veien til oss, og det er en begivenhet. Det blir en herlig kveld!

Les mer om quiz og billetter på Brygga Kultursal sine hjemmesider.

Kommentarer

kommentarer