Er du en mesterkokk?

Restauranten Fabel i Fredrikstad vil gi ”hvermansen” er sjanse til å være Mesterkokk for en dag. De oppfordrer østfoldingene til å sende inn en beskrivelse av sin signaturrett.
Foto: Restaurant Fabel

Restaurant Fabel ligger på Litteraturhuset i Fredrikstad og drives av fire kokker med lang fartstid fra restaurantbransjen i Oslo. I tillegg til Fabel driver de Hankøsund restaurant og Restaurant Slippen.
1. Februar publiserte de informasjon om sitt ”Mesterkokk-konsept” på facebooksidene sine.
– Vi vet at det finnes mange flinke hobbykokker der ute og nå har du mulighet til å vise frem signaturretten din til flere enn bare venner og familie. Vi på Fabel vil ha deg som kollega for en kveld. Du tilbereder og serverer retten din hos oss på Fabel med hjelp fra oss selvfølgelig, skriver de.
Retten skal presenteres som dagens gjest og de har laget et opplegg med en gjestekokk hver måned.
– Den som selger flest av sin rett i løpet av året kan smykke seg med hedersbetegnelsen ”Fabels Mesterkokk 2017” og i tillegg vil vi sette retten på menyen.

Fredag 3. Mars skal den første Mesterkokken få prøve ut sin signaturrett.

Ole Jørgen Iversen sendte inn sin oppskrift på taco.
– Taco, The Mexicansk way! Med chili du aldri har smakt før. Hvis ikke du er skikkelig interessert da, eller vært på ferie i Mexico.Ikke at den er så forbanna sterk altså, røyka og tørka og søt og digg, står det i beskrivelsen.

Vil du søke? 
De har satt som kriterium at retten må kunne serveres som en smårett og at det bør være litt ”trøkk” i den for at den skal passe inn i deres konsept. 
Kontaktinformasjon til Restaurant Fabel finner du her.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer