Equinox til Tons of Rock

I dag trekker Tons of Rock opp en nasjonalskatt av hatten med slipp av det legendariske thrashmetal-bandet EQUINOX. Østfoldbandet vil gjøre en eksklusivt comebackkonsert på Tons of Rock 22. juni 2018.

Tilbake på hjemmebane etter 30 år

EQUINOX sprengte alle grenser da de på slutten av 80-tallet satte thrashmetal på kartet i Norge. Bandet er omtalt som et av de mest innflytelsesrike og innovative metalbandene fra Norge noen gang, og albumet ”Auf Wiedersehen” står som en bauta i norsk musikkhistorie.

-Dette er noe vi har jobbet med siden vi startet festivalen i 2014 kan bookingsjef Jarle Kvåle fortelle. Like lenge som med Ozzy! Dette er Østfolds store musikalske skatt, og vi er uendelig stolte av å kunne presentere Equinox på vårt 5-års jubileum.

Holder ord

Bandet selv gleder seg stort til å være tilbake, og det på Norges største rockfestival i hjemfylket. -En øredøvende stillhet siden slutten av forrige årtusen er omme. Til sommeren blir det Tons of Thrash på Tons of rock. Vi sa fra da, at vi sees igjen og Equinox holder alltid ord: Auf Wiedersehen.” Equinox November 2017.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer