– En uhøytidelig høytidskonsert

I sommer spilte de for fulle hus i et ellevilt show i et gigantisk sirkustelt i Råde. Dette samarbeidet ga mersmak og nå vil de bringe den ultimate julestemningen til deg. 
Sammen med et band under ledelse av Terje Norum serverer Tommy Steine, Maria Mohn og Stian Joneid en litt annerledes julekonsert. 
 
Første stopp på Østfold-turnéen er Immanuel kirke i Halden. Tommy gleder seg til å komme tilbake til Halden. Han har gjestet Brygga kultursal ved flere anledninger med standup-showene «Latterlig Livredd» og «Feildunderlig». Det var her samarbeidet med Maria Mohn begynte og nå har de et langt og godt samarbeid bak seg. Sammen med en flott stemme fra Sarpsborg, Stian Joneid, som snart også gjester Halden med Beatles-show, skal de nå blande julesanger fra alle leire med en «dæsj» humor for å løfte salen i juleekstase i kirkene rundt om i Østfold. Her er sanger fra hitlister, salmebøker, Disney-klassikere og gospelkor som kun har en misjon; å få deg i den riktige julestemningen.

Så ta på deg juledrakten, legg fra deg stresset og maset og kom til Immanuel kirke på søndag for å oppleve en høytidskonsert på en uhøytidlig måte!

Artikkelen er betalt av Sirkus Østfold AS.

 

Kommentarer

kommentarer