Spellemannspris til Cashmere Cat

Cashmere Cat håvet inn én Spellemannspris for 2017. Haldenseren fikk prisen for Årets popsolist i Oslo konserthus i kveld.

I kveld gikk årets Spellemannsprisutdeling av stabelen i Oslo konserthus, med Jenny Skavlan, Tarjei Strøm og Thomas Feldberg som programledere.

Cashmere Cat, alias Magnus August Høiberg, snappet prisen for årets popsolist for albumet 9 foran ingen ringere enn Gabrielle, Sigrid og Susanne Sundfør. De tre sistnevnte var nominert for henholdsvis Vekk meg opp, Dont kill my vibe (EP) og Music for people in trouble.

Magnus var også nominert i klassen Årets produsent, men denne prisen gikk til  Ole Torjus Hofvind. De andre nominerte i klassen var Mikkel Storleer Eriksen/Tor Erik Hermansen og Thomas Eriksen (Earwulf).

Prisen for årets album henger høyt. Her var de nominerte Cezinando, for albumet Noen ganger og andre, Susanne Sundfør, for albumet Music for people in trouble, Tønes, for albumet Sesong Fire, og Cashmere Cat for albumet 9. Det ble Cezinando som stakk av med denne prisen. Cezinando tok også med seg prisen i klassen Urban for det samme albumet.

Foto Kmeron/flickr.

Kommentarer

kommentarer