– En runde til med Torgeir og kjendisene

Annonse: Fredag 3. mars blir det garantert god stemning på Bryggerhuset. Torgeir og kjendisene er klare for å gi haldenserne en helaften med gamle og nye låter. 

Torgeir og Kjendisene så dagens lys tidlig på 90-tallet og har hatt hits som ”Vi tar det som det kommer”, ”Jippee, jai, jai” og ”Jeg er fyllesjuk i dag”. Det har fenget generasjoner av nordmenn og førstkommende fredag er det haldenserne sin tur til å gynge med ølen i hånda mens man synger med.

I begynnelsen av året klinket de til og med til med å vinne Spellemannsprisen for ”Årets danseband”. Hvordan var det å vinne en Spellemann?
– Det var vel ingen av oss som hadde veldig troen på å vinne så vi tok det med ro og var med på festen. Det var da selve sjangerprisutdelingen startet og vi ble nevnt i innledningen som nervene kom. Vi har alle over 25 års erfaring på scena og er aldri nervøse når vi spiller konserter, men dette var noe helt annet. Det var utrolig gøy å vinne så dette lever vi lenge på, forteller haldenseren Dag Vidar Kruse som er med i bandet.
YOUTUBE

De kommer til Halden med Best of-showet der de mest kjente sangene er med.
– Det blir alle slagerne fra ”Vi tar det som det kommer” som toppet Norsktoppen i 1993 via ”Jippee, Jai, Jau” og ”Kyss meg bak” til nyversjonen av ”Jeg er fyllesjuk i dag” med Torgeir på rap. Dette blir et forrykende show!

De har nylig gitt ut albumet ”En runde til..” og de håper haldenserne er klare for å høre noen av de nye låtene.
– På Bryggerhuset blir det fokus på vårt nye album, men det blir selvfølgelig rom for ønskelåter også så det er bare å spørre.

En av de hyggelige konsekvensene av Spellemannsprisen er at enda flere ønsker besøk av Torgeir og kjendisene.
– Planene våre fremover er å spille som vi alltid har gjort. Vi merker at selve prisen har ført til mer etterspørsel og det setter vi selvfølgelig pris på.

Les mer om konserten fredag 3. mars kl. 22 her.

Artikkelen er annonsørinnhold fra Bryggerhuset. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer