En (nesten) vanlig torsdag i Halden

I Halden er det mange kulturarrangementer hver eneste helg og som regel også noen på ukedagene. Torsdag 4. mai er det fem forskjellige arrangementer – her har du oversikten.
Toppbilde: Whitney Rose

Åpent møte med Thorvald Stoltenberg
Torsdag kl. 13 inviterer Halden Arbeiderparti til åpent møte med Thorvald Stoltenberg på Fredriksten kro.

Bokbad på Bryggerhuset
Det er klart for vårens siste bokbad i regi av Halden litteraturforening og torsdagens gjest er forfatter Ingrid Z. Aanestad. Hun skal lese fra sin roman ”Sibylle”.

Foredrag om Haldenkeramikk
Halden kunstforening inviterer til foredrag på Fabian om Haldenkeramikk.
– På 1940 tallet «poppet» det opp keramikkfabrikker/verksteder i Halden. Det ble Haldenkeramikkens tredje gullalder. Det var et stort behov for både bruksgjenstander og brukskunst. Flere hundre menn og kvinner fikk sin arbeidsplass i denne produksjonen og flere kunstnere kom til byen for å formgi keramikken. Dette er kulturminner som har satt sitt preg på Halden. Nå kan du høre om sporene keramikken fra Halden har satt i historien, forteller Mona Espelien i Halden kunstforening.

Konsert på Feelgood
Torsdag kveld inviterer Tonehjulet Kräftpest sine venner i MoE og Bruxa Maria til konsert på Feelgood.
– MoE og Bruxa Maria har beundret hverandres musikk i flere år og endelig reiser de sammen på turné, først i England, så i Norge. Publikum kan se fram til utømmelig energi fra to utemmede band som gjør som de vil. Ikke rens ørevoksen, sier Laurits Mosseby i Tonehjulet Kräftpest.

Konsert på Siste Reis
Frister det med en solid dose country torsdag kveld bør du ta turen til Siste Reis.
Whitney Rose beskrives som den ”moderne Loretta Lynn, vår tids Patsy Cline eller den neste arvakeren til Dolly Parton.”
– Countrysensasjonen Whitney Rose kommer til vår vesle pub denne uka. Utsolgte hus og strålende anmeldelser fra vårt naboland båder for en musikkopplevelse utenom det vanlige, meldes det fra Siste Reis.

Oversikt over alle kulturarrangementer i Halden finner du her.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer