En lang tradisjon er historie

En lang tradisjon i Halden på nasjonaldagen er straks historie. I år arrangerer brødrene John Erik og Øivind Strøm sitt «Showtime» for aller siste gang med sitt 30 års-jubileum. Dette har vært et kjent og kjært tilbud for de unge i Aremark og Halden i 30 år, og mange generasjoner har fått med seg vårt arrangement.

-Det hele startet i Halden ishall for 30 år siden, forteller brødrene. Nå er ringen sluttet og vi avslutter på samme sted 17 mai 2019.

Som tidligere år deles kvelden opp i to avdelinger. Barn fra 4. til 7. klasse starter kvelden fra 18.00-20.30. Så kommer ungdommene fra 8. klasse og oppover fra 20.30-23.00. Den overlappingen fungerer meget godt både for deltakere og foresatte som skal levere og hente de unge.

Det er som alltid det store diskoteket som har hovedfokus på 17. mai. Her byr party DJ Øivind Strøm på alle de kuleste låtene som de unge må og vil ha. Stort lyd og lysanlegg i ishallen skal sørge for skikkelig stemning og trøkk på dansegulvet.

-På det første partiet så får vi besøk av «Kulingene» som akkurat har sluppet sin første single «ÆdiggedÆ».Vi kjører på med morsomme konkurranser fra scenen med premiedryss og mye annet kult for de yngste. Som vanlig så byr vi på en stor avdeling med lightsticks med fokus på UV produkter og kiosksalg.

Det stilles med et voksent vakthold som har erfaring fra tidligere arrangement.

Med det så ønsker vi alle unge i Aremark og Halden hjertelig velkommen til årets og det aller siste «Showtime» i Halden ishall 17. mai 2019.

 

Mvh

John Erik & Øivind Strøm

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer