En helt latterlig fredag

Tommy Steine, Jonna Støme, Christer Torjussen, Maria Stavang og Halvor Johansson. Hva har de til felles? De skal alle få deg til å skratte på fredag.

De fleste har fått med seg de mange direktesendte stand up-showene fra Latter på NRK. Her fikk Norges fremste standupere leke seg foran flere hundre tusen seere hver uke. Nå har fem av de populære komikerne fra Latter-stallen lagt ut på turné.

Tommy Steine trenger vel ikke noen nevneverdig introduksjon for oss her i Halden, men for ordens skyld kan man jo nevne at han har imponerende 3000 forestillinger å skilte med siden han startet karrieren sin i 1994. Jonna Støme begynner også å bli en gammel traver i standupfaget. Støme kan skrive 17 år som komiker på sin CV, og har turnert med de store; Thomas Giertsen, Linn Skåber, Harald Eia og mange flere.

Christer Torjussen er også en veteran på stand up-scenen. Også han har over 17 års erfaring med å fortelle vitser på scenen. Torjussen er forøvrig også aktuell med soloshowet «Drittpappa», som har høstet strålende kritikker. Halvor Johansson er en av de yngste konferansierene på Latters scener, og har vunnet mange priser for sin standup. Johansson har spilt på Latters hovedscene med Otto Jespersen, Jon Niklas Rønning og Hans Morten Hansen.

Maria Stavang representerer den yngre garde på turnéen. I 2016 ble Maria kåret til årets nykommer på Humorfest i Bergen. Maria er best kjent som @piateed på sosiale medier, der hun tar opp alvorlige problemstillinger med humoristisk vri.

Klar for en fullstendig latterlig kveld på fredag? Kjøp billetter her.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer