En halv million i støtte til Den Hvite Dame

Sparebank1stiftelsen Halden støtter familiemusikalen Den Hvite Dame med en halv million kroner.  Det lokale engasjementet, den unike historien og de store ambisjonene til kreatørene var faktorer som gjorde at stiftelsen igjen ønsket å være med støtte opp under årets musikal.

– Det er utrolig gøy at Sparebank1stiftelsen Halden elsker Den Hvite Dame, dens historie og familieappell. De er en viktig samarbeidspartner- og med denne støtten skal vi lage en storslått forestilling i år igjen, forteller de tre produsentene Hanne Hagerup, Simen Gloppen og Tomas Glans glade i kor.

Familiemusikalen Den Hvite Dame har for lengst befestet sin posisjon som en minnerik tradisjon for tusenvis av mennesker. Ambisjonene til produsentene er store for årets musikal. Fra 4.- 8.juli blir det satt opp syv forestillinger.

Regissør, produsent og haldenseren Tomas Glans har gjort stor karriere både i hovedstaden og i utlandet. Det at han kommer tilbake til Halden med sitt profesjonelle team, involverer byens amatører – og bygger denne musikalen i Halden ønsker vi å støtte opp om, forteller Kjell Hagen i Sparebank1stiftelsen Halden. – Dette er gode løsninger vi har tro på, legger banksjef i Halden, Tom Willy Prangerød til.

Tilrettelegger for de minste 

Den Hvite Dame er en familieforestilling- og for de minste har forestillingsstart kl.22.00 opplevd som sent. Produksjonen tilrettelegger derfor med å sette opp to matinéforestillinger kl.18.30.

 Om forestillingen:

Det sies at spøkelset Den Hvite Dame går igjen på Fredriksten Festning i Halden og at hun dukker opp på lyse sommernetter for å skremme turister og tilreisende. Noen tror hun leter etter kjæresten sin, men ingen vet helt sikkert. Jenny (14) tar på seg oppdraget og tar med seg lillebroren sin på en jakt som vil forandre livene deres for alltid.

Den Hvite Dame er en morsom, spennende og surrealistisk eventyr-musikal som passer for hele familien. Forestillingen spilles utendørs på magiske Fredriksten Festning i Halden.

Foto: De fire produsentene Simen Glopp, Tomas Glans, Hanne Hagerup og Kjell Hagen og Tom Willy Prangerød.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer