En god start for litteraturforeningen

Fredag arrangerte Halden litteraturforening sitt første møte. Kulturnatten satt en god ramme for møtet med forfatterne Leif Østli og Roskva Koritzinsky på Halden bibliotek.

Siri Heide Larsen, leder i litteraturforeningen, var veldig spent i forkant av arrangementet. 
– Vi håpet at mange ville komme til vårt første arrangement. Siden Halden bibliotek var samarbeidspartner, og de alltid har vært med på Kulturnatten med gode besøkstall var vi optimister. Men at over 80 personer tok turen, det overgikk det vi hadde håpet på, forteller hun entusiastisk.
Begge forfatterne har tidligere gitt ut en bok hver, og det var tydelig at mange blant publikum hadde lest dem.
– Det er flott å høre tilbakemeldingene fra publikum som ga uttrykk for at de gledet seg til å lese mer fra Leif Østli og Roskva Koritzinsky.

Kulturnatt2015_2

Halden Litteraturforening har kommet godt i gang, og Heide Larsen forteller at de straks runder 50 medlemmer.
– Møtet på Halden bibliotek ga tydeligvis mersmak, flere fra publikum meldte seg inn i løpet av kvelden. Nå er vi spent på responsen på de kommende arrangementene våre, sier Heide Larsen. 
Hun vet at litteraturinteressen i Halden er stor, og foreningen håper de klarer å inspirere både store og små til å lese mer og oppdage nye forfattere.
– Vårt neste arrangement er førstkommende søndag. Da kommer forfatteren og illustratøren Lisa Aisato til Den gamle kommandant på Fredriksten festning. Vi håper mange barnefamilier tar turen, avslutter hun.

12036955_690398584395408_8820682220063744034_n

Kommentarer

kommentarer