En ekte kremmerbu

På Kremmerbua i Borgergata kan du finne alt fra muttere til barneklær. I ekte kremmerånd er varesortimentet aldri det samme fra den ene uka til den andre.

Varesortimentet er virkelig variert. På Kremmerbua kan du kjøpe fiskekroker, maleruller, båtutstyr, ulltøy, jakker, babytøy, verktøy og leker, pluss antikt og brukt. Daglig leder for Kremmerbua, Eileen Cathrine Østgård, forteller at man rett og slett er nødt til å stikke innom for å finne ut hva de har i butikken.

– Sortimentet kommer til å variere fra uke til uke, vi vil kjøpe opp konkursbo fra hele landet og selge. Så vi har noen varer den ene uka og andre varer den neste. Du vil aldri helt vite hva vi har før du kommer hit!

Eileen Cathrine og forloveden og hjelpemann Kjell Atle Pettersen har aldri drevet butikk sammen før, men de ser ut til å ha funnet en fin rytme allerede.

-Hun har orden i sysakene, forteller Kjell Atle, det er hun som ordner med leveranser og papirer og sånt.

Eileen har orden i sysakene. Kremmerbua selger alt fra puslespill til julepynt.

Blanding av brukt og nytt

De tok over Malerbua i september, og hadde offisiell nyåpning den 9. oktober. Siden september har de ryddet, vasket og pusset opp rom for rom i den gamle Malerbua. Du må følge nøye med i hyllene når du går gjennom butikken, plutselig har du gått forbi barneklær til 10 kroner plagget.

-Vi selger en blanding av brukt og nytt, forteller Kjell Atle, konseptet er at det skal være superbillig. Vi har to- tre faste leverandører men ellers er det åpent for å selge det meste. Du kan også bestille verktøy og lamper gjennom oss, vi kan bestille og levere på to- tre dager. Vi forhandler alt fra merkeverktøy til det aller billigste verktøyet. Senere i høst skal vi begynne med hobbyartikler også, scrapbooking, akvarellmaling og garn.

Alt mulig rart til hus og hjem altså, på Kremmerbua i Borgergata.

Denne uka kjører Kremmerbua 15 prosent på alt i butikken.

Kremmerbua er på Facebook.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer