En betydningsfull seier!

For en snau uke siden mottok Glenne Bil og Berg Bil den gjeveste prisen «Beste Opel-forhandler» på Opel Norges lederkonferanse. En viktig seier, mener seierherrene.

Glenne Bil, én av bilforhandlerne med lengst fartstid i Halden, og Berg Bil som åpnet dørene i 2013, samarbeider om salg av Opel her i byen.  Sammen har de klart å øke salget betraktelig – faktisk i den grad at de mottok prisen som «Årets mest fremgangsrike Opelforhandler» i fjor, og i år altså «Beste forhandler».

– Hva betyr disse prisene, bortsett fra æren og anerkjennelsen de gir?
– En pris som dette gjør oss jo selvsagt stolte, og det vil føre til en større entusiasme over produktet vi selger, som igjen smitter over på kundene våre, og vi håper at dette vil synes på salgstall fremover, sier salgssjef Egil Svendsen ved Glenne Bil til KanDusi.no.
Daglig leder Geir Nyheim mener også at en slik pris, rent markedsføringsmessig, er verdt flerfoldige annonser.
– Så er det også flott å oppdage at man ikke behøver å være en forhandler i monsterstørrelse for å gå til topps i en slik kåring, sier han.

Det er også hevet over enhver tvil at teamwork og lojalitet overfor hverandre, og også overfor kundene, er en viktig nøkkel til suksess.
– Vi er alle godt erfarne, og har et trygt og godt forhold til kundene våre. Vi opererer i praksis med hver vår kundekrets, og tråkker ikke i hverandres bed. Et såkalt «Gentleman’s agreement» går og gjelder, sier Svendsen.
– Den avtalen Berg Bil f.eks gir deg, vil ikke vi her på Glenne Bil overgå. Slik må det være.

For Haldens del ligger Glenne- og Berg Bil foran målsettingen, og er klare for en ny suksess i 2016. Der Opel Europa i en årrekke har måttet forholde seg til minustall, er 2016 året hvor dette snus.
– Opel Europa når break-even i år, og vi ser en lys fremtid i møte. Frekvensen på nylanseringer av modeller har aldri vært så høy, og med tanke på de siste modellene med høyteknologiske og praktiske løsninger til overkommelig pris, er Opel en bil folk virkelig har åpnet øynene for, forteller salgsteamet hos Berg Bil og Glenne Bil.
– Nå er det bare å rette blikket fremover, og fortsette det gode samarbeidet.

Artikkelen er betalt av Glenne Bil og Berg Bil.

Kommentarer

kommentarer