Elleve tips til helgen

Denne helgen er det mye forskjellig på kalenderen. Det er noe for både små og store, de som er glad idrett og friluftsliv og de som liker kultur og konserter. 
God helg!

Oslo Gospel Choir
Fredag kveld gjester Oslo Gospel Choir Brygga Kultursal. Det blir garantert en fin kveld med heftige rytmer og flott musikk.

Tur til Ulveholtet 
Lørdag kan du være med på tur til Ulveholtet. Det skal snekres og henges opp fuglekasser! Turen egner seg godt for både små og store.

Duathlon
Frister det med en skikkelig utfordring på lørdag, bør du henge deg med på Duathlon i Fredriksten festning. Duathlon er en aktivitetsform hvor du først løper, sykler og så løper.

Utstilling
Galleri Lille Martine ønsker velkommen til utstilling med Dag Ronny Pettersen på Galleri Rød. Utstillingen er både lørdag og søndag.

Detektivbyrå nr. 2 – Bak kulissene from Sandnes Media AS on Vimeo.

Forfattermøte på Halden bibliotek
Lørdag kommer skaperne av barnekrimserien Detektivbyrå nr.2 til Halden bibliotek. Arrangementet er gratis og egner seg godt for barn mellom 5 og 10 år.

Mozartfestivalen 
Er du glad i klassisk musikk bør du vurdere å ta turen til Rød Herregård på lørdag. Der blir det konsert med overskriften; ”Nå, skruva fiolen, Wolfgang. Mozart møter Bellman.”

Forestilling på Black Box
«Brevet» er en figurteaterforstilling for alle som har fått eller venter på et brev. Forestillingen passer godt for barn fra 4 til 11 år, samt alle voksne som trenger å bli minnet på at gode drømmer er viktige.

Konsert på Feelgood 
Lørdag kveld er det konsert på Feelgood med Pilegrim og Sequqia. Pilegrim heller mot skikkelig hardrock med en fengede tvist av harmoniske gitar-melodier, duracell-ladet trommebatteri samt en god dose fete vokalharmonier!
Seququia har en rekke konserter under beltet bla. som oppvarming for både The Carburators og Oslo Ess og man kan tydelig høre hint av inspirasjon fra disse bandene blandet sammen til et eget personlig utrykk.

Konsert på Bryggerhuset 
Aiming for Enrike tar turen tilbake til Bryggerhuset. By:Larm har beskrevet duoen på denne måten:
“At to musikere klarer å utfylle hverandre nok til å skape kollektiv eufori og ekstase er noe kun få har mestret før dem. Jeg mener helt og holdent at Aiming For Enrike er noe av det mest spennende som har kommet fra Norge på lang, lang tid, og det er liten tvil om at denne kraftfulle duoen har en spennende fremtid.”

Forfattermøte hos Den Gamle Kommandant
Søndag inviterer Halden litteraturforening til forfattermøte med Anna Fiske hos Den Gamle Kommandant på Fredriksten festning. Hun skal lese fra ”Hemmelige hytter”.

Håndballkamp
Søndag ettermiddag spiller Halden Topphåndball kvartfinale mot Fyllingen i Remmenhallen.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer