El Cuero tilbake til Bryggerhuset

På fredag kommer Kristiansundbandet El Cuero tilbake til Bryggerhuset for å spille fengende americana-rock for haldenserne.

El Cuero feirer 10-årsjubileum i 2017, og er for tiden ute på del to av sin jubileumsturné. Bandet har gitt ut 6 album, og har mottatt gode kritikker hele veien. I januar i år slapp El Cuero sitt sjette album i rekka; For All remaining Days.

El Cuero ble dannet i 2005 av Brynjar og Håvard Takle Ohr. I august 2007 slapp bandet sin første plate, til svært gode kritikker. De dro rett ut på turné, og turnerte frem til sitt andre plateslipp i februar 2008, med plata Glimmer of Hope. Siden har det gått slag i slag med turnering og plateslipp for Kristiansundsgutta, og nå er de altså ute på turné for å og feire 10 strake år med plateutgivelser.

«Gitarrock i god form», sier Geir Rakvaag i Dagsavisen. «Norges stødigste», sier Tor Martin Bøe i VG. Eller som Tom Skjeklesæther sa i 2015:  «Jeg har sett El Cuero spille live ved flere anledninger og det har alltid, ALLTID, vært en nær-livet opplevelse».

El Cuero består av:
Brynjar Takle Ohr (gitar/vokal)
Håvard Takle Ohr (trommer/vokal)
Tommy Reite (bass)
Vegard Strand Holthe (gitar/vokal)

Oppvarmingsband for kvelden er Saturday City fra Moss, som er tilbake med nytt album etter et lite opphold og gleder seg til å dra på veien med ny musikk.

El Cuero og Saturday City altså, på Bryggerhuset fredag 17. november klokka 22.

CC: 275,-

Billetter selges også på ticketmaster.
Konsertstart kl 22.00

Kommentarer

kommentarer