Eiendomsoverdragelser og spennende eneboliger

Vil du se hvem som har kjøpt hvilke eiendommer i Halden den siste tiden bør du ta en titt innom denne ukens Boligavis. Der finner du også flere spennende leiligheter og eneboliger i Halden-området.

Boligavisa Halden har eksistert siden januar 2010 og er et samarbeid mellom tre av Haldens eiendomsmeglerkontorer: Aktiv Berg Sparebank Eiendomsmegling, Estate Jan G Lilledal AS og DnB Eiendom.

Vi gir deg noen eksempler på hva som er til salgs og oppfordrer til å ta en kikk på Boligavisa for mer informasjon og flere salgsobjekter.

Meglerne i Jan G. Lilledal AS har syv salgsobjekter i denne utgaven av Boligavisa.
Ett av dem er en innholdsrik og velholdt enebolig på Sommerro. Den ligger i et veletablert og barnevennlig område med kort vei til flere barnehager og skoler. I tillegg ligger den innerst i en blindvei slik at det er et rolig område.
Eneboligen har hele fire soverom, en praktisk innredet kjeller, terrasse og hage.

Oversikten over leilighetene og boligene fra Jan G. Lilledal AS finner du her.

Lilledal1

DNB Eiendom har fire boenheter med i denne Boligavisa. Er man på jakt etter en ny enebolig så bør man komme på visning på Grimsrødhøgda tirsdag 14. mars kl. 16.30.
Det er to nyoppførte og tiltalende boliger med tre soverom og alt på en flate som ligger ute til salgs. Her har man muligheten til å sette eget preg på et helt nytt hus og ”gjøre det til sitt eget”.

Oversikten over leilighetene og boligene fra DNB Eiendom finner du her. 

DNB1

Aktiv Halden har både leiligheter og eneboliger til salgs. En av dem ligger i Busterudgata og er en nyoppusset 2-roms leilighet. Leiligheten ligger i 1. etasje og har balkong.
– Flytt rett inn! Denne leiligheten er gjennomgående totaloppusset i 2016 med alle nye overflater og samtlige innredninger. Leiligheten holder i dag en ungdommelig og god standard, skriver megler Lars Håkon Nohr.  Nærmere sentrum kommer man rett og slett ikke.

Oversikten over leilighetene og boligene fra Aktiv Halden finner du her.

Aktiv2

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer