Dynamitt og Rock’n Roll i Brygga kultursal

I mai blir det dynamitt og rock’n roll i sentrum når Veslefrikk Teaterverksted inntar kultursalen med rockemusikalen Olsenbanden Jr. på Rocker’n.

Det er en vanlig onsdag ettermiddag, men inne i øvningslokalet til Veslefrikk Teaterverksted øves det for fullt. Musikk strømmer ut fra høytalerne og engasjerte barn og ungdom danser og synger for full hals. Dette er forøvrig en helt normal onsdag for elevene på Veslefrikk, og det de øver til denne gangen er rockemusikalen Olsenbanden Jr. på Rocker’n.

Det er jo perfekt i rockebyen vår Halden.

Øvelsene startet i slutten av Januar, og 11. og 12. mai er det klart for tre fartsfylte forestillinger i Brygga kultursal.

De største rollene bekles stort sett av de eldste skuespillerne, men med på scenen er alle. Det vil si at også partiet Veslefrikk mini med de yngste skuespillerspirene på 3-5 år får sin entre på scenen. Hos Veslefrikk er alle med.

Totalt deltar 92 barn og ungdom i alderen 3-18 år i de tre forestillingene denne helgen

Olsenbanden JR. på Rocker`n handler om Egon, Benny, Kjell og Harry som starter rockeband. Det skal avholdes en talentkonkurranse og vinneren blir spilt på fjernsynet. Handlingen er lagt til 60- tallet.
Forestillingen består av mye flott musikk, sang og dans. Og det blir mange flotte tidsriktige kostymer på scenen. Det er bare å glede seg!
Forestillingen passer for hele familien.
Billetter finner dere på www.bryggakultursal.no
Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer