Duell til frokost

Torsdag morgen inviterer LO deg til å ta frokosten hos Erlandsens Conditori. Der får du servert en duell mellom to av Haldens ordførerkandidater; Høyres Thor Edquist og Arbeiderpartiets Kirsti Brække Myrli.

Ulf Torben Redi, leder i LO Halden, ser naturlig nok frem til torsdagens duell.
– Vi ønsker å bidra til at flere bruker stemmeretten sin. En duell mellom ordførerkandidatene fra byens to største partier kan vekke nysgjerrigheten hos mange, mener Redi.
LO Halden har satt opp flere tema som skal belyses i duellen. Fokuset er på spørsmål som er viktige for LOs medlemmer.

11990816_948893181818672_434032410_o
Leder i LO Halden, Ulf Torben Redi.

Nåværende ordfører og Høyres ordførerkandidat, Thor Edquist, er klar for duellen.
– Jeg tror debatten vil dreie seg mye om hvordan vi mener en kommune skal styres og hvordan Arbeiderpartiet ønsker å gjøre det. Særlig med tanke på politikerrollen og forholdet mellom politikk og administrasjon, sier han.

Motdebattant Kirsti Brække Myrli fra Arbeiderpartiet synes debattformen er spennende og interessant. Hun liker spesielt at publikum får servert svarene uten at noen “klipper og limer”.
– Jeg ser frem til å diskutere arbeidslivspolitikk med Thor Edquist. Både masseoppsigelsessaken, søndagsåpne butikker og endringene i arbeidsmiljøloven er emner jeg regner med LOs medlemmer er opptatt av, sier Brække Myrli.

Desktop19

Ulf Torben Redi forteller at duellen er i regi av LO Halden, men alle er hjertelig velkommen til å være publikum. Peggy Hessen Følsvik fra LOs ledelse skal lede arrangementet.
– Vi håper selvfølgelig at mange legger frokosten til Erlandsen torsdag morgen. Jeg forventer en heftig og informativ duell mellom ordførerkandidatene, det er viktig at vi får frem hva de mener, avslutter han.

Denne artikkelen er betalt av LO Halden.

Kommentarer

kommentarer