– Dra meg baklengs inn i fuglekassa!

Solan og Ludvig har i mange år vært populære figurer, og i oktober tar de med seg melkespannet og kommer til Brygga Kultursal. Endelig blir det teater av Reodor Felgens verden!

Daglig leder i Brygga Kultursal, Martin Gundersen, er strålende fornøyd med å kunne lansere en flott teaterforestilling for små og store til høsten.
– Riksteatrets familieforestillinger er alltid populære og har nesten uten unntak solgt fullt hus. Når det gjelder akkurat Flåklypa tror jeg den stiller i en særposisjon som en bit av den norske folkesjela, forteller han.
De aller fleste voksne har et forhold til filmen om Flåklypa som har blitt sett millioner av ganger. Den yngre generasjonen har blitt kjent med Aukrusts underfundige og artige univers gjennom video og dvd.
– Det blir garantert en stor opplevelse!

Forestillingen heter ”Heia Flåklypa! Solan, Ludvig og Den Store Melkespannkastekonkurransen”.
Den tradisjonelle melkespannkastekonkurransen nærmer seg, og alle i Flåklypa er sikre på at deres representant Emanuel Desperados går av med seieren. Men det går skumle rykter om at en sterk konkurrent fra Oslo nærmer seg bygda. Samtidig står det gode gamle meieriet i fare for å bli solgt til storkapitalen. Desperados får dessuten tilbud om å kaste for konkurrenten. Her er det noen som ikke har rent mel i posen. Hvem står bak? Hvordan har de tenkt å røve til seg seieren? Og hva i all verden skal Solan og Ludvig gjøre for å forhindre katastrofen?

Gundersen foreller at man kan få hilse på karakterene i Flåklypa etter forestillingen.
– Og hvem vet, kanskje blir det også melkespannkastekonkurranse i Brygga Kultursal?

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer