Dr. Joe & The Fusion Clinic spiller på Feelgood

Førstkommende lørdag presenterer Feelgood et skikkelig kinderegg. På scenen skal tre band spille i tur og orden – Plain, Dr. Joe & The Fusion Clinic og Veislakt.

Plain er fra Oslo og musikken deres kan plasseres i kategorien hardrock. De slapp sitt første album i 2015 og er nå på turne med ny EP.

Halden-bandet Dr. Joe & The Fusion Clinic så dagens lys en vårdag i 2014 da politikerne i Halden nok en gang ville legge ned Rockehuset. Rockehuset ble reddet og bandet har siden den gang spilt flere konserter. Bandet består av Kasper Bjerrum Jensen, Andreas Buckholm, Petter Svanholm, Stian Songkran Johansen og Adrian Sunde Bjerketvedt.
– Vi gleder oss til å spille noen nye låter på Feelgood. Det blir gøy å spille i egen by og vi håper det blir god stemning, sier Kasper.

Rogalandsbandet Veislakt slipper album i disse dager og ser frem til å spille på Feelgood. Renè Undem forteller at de lar seg inspirere av musikken de har vokst opp med.
– Vi henter inspirasjon fra artister som Iron Maiden, Korn, Bad Religion, Ac/dc og mange andre gamle gode artister. Scenemessig må Freddy Mercury nevnes når det gjelder tilstedeværelse og kontroll på scenen, galskapen til Iggy Pop og Dead Boys kan jeg heller ikke unngå å nevne, sier han.

Han håper haldenserne tar turen til Feelgood lørdag 15.oktober.
– Folk kan forvente seg et energisk show med mye publikumsfrieri. Jeg hopper gjerne av scenen for å moshe med publikum!

Les mer om konserten her.

Kommentarer

kommentarer