Dobbel dose Kinks

Lørdag kveld er det lokale Halden-bandet Kinky Way klar for å rocke i Brygga Kultursal sammen med Kast off Kinks. Martin Gundersen, daglig leder i kultursalen, vet at det kommer publikummere fra både Canada og Irland. Men mest av alt håper han at haldenserne tar turen til byens storstue.

Kast off Kinks er en videreføring av det legendariske bandet The Kinks. Mick Avory (trommer), John Dalton (bass) og Ian Gibbons (keyboards) fører musikken fra originalen videre sammen med vokalist og gitarist Dave Clarke.
De har gjestet byen flere ganger tidligere, og hver gang har det vært stor suksess.
– At bandet kommer tilbake til Halden er et godt tegn på at de har blitt glade i byen vår. Denne gangen skal konserten være i byens storstue, og det blir et stort løft, forteller Gundersen. Han forventer en kveld hvor alle kan kose seg med skikkelig kvalitetsmusikk fra et av verdens aller største band gjennom tidene.

Det er ikke bare Kast off Kinks som skal stå på scenen lørdag kveld. I Halden har vi et helt eget band som har dedikert seg til The Kinks og Ray Davies; Kinky Way.
Martin Gundersen er strålende fornøyd med å ha begge banda booket inn på lørdag.
– At Kinky Way skal spille betyr en dobbel opplevelse for alle Kinks-fans. Vårt lokale band har faktisk blitt tildelt fanprisen for beste tribute-band, så de står ikke tilbake for noe, sier han.

Jørn Back grunnla Kinky Way sammen med Bamse Mork-Knutsen og Magne Skibsted Jensen. Han gleder seg stort til lørdagen.
– Det blir tredje gangen vi spiller med Kast off Kinks. Vi håper selvfølgelig at publikum skal ha det gøy med disse legendariske låtene fra 60-og 70 tallet, forteller Back.

Oppfordringen er enkel – har du et snev av rockefot og er glad i Kinks-musikk så bør du innfinne deg i Brygga Kultursal førstkommende lørdag.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer