Dinosaurene kommer til Halden

28.april kan små og store haldensere få et unikt innblikk i dinosaurens verden. Da kommer Dino World Norge med sitt show til Fisketorget. 

Fasinasjonen for dinosaurer har overlevd generasjoner og det er få dyr som engasjerer så mye og har så mange myter rundt seg. Dino World Norge gir publikum en mulighet til å komme litt tettere inn på de spektakulære dyrene og få et innblikk i hvordan de var. Noen av dem er gigantiske og skumle, andre er litt mindre, men antageligvis fortsatt også litt skumle.

På Fisketorget rigger de opp et stort telt som skal fylles med naturtro dinosaurer i et spennende miljø og det blir filmvisning av ”The last journey”. Halden er første stoppested på årets turné.
– DinoWorld Norge er det eneste i sitt slag som kjører rundt hele Norge så du og dine skal få komme nærmere å være i Dinosaurtiden. Et must for alle barn og familie som vil oppleve noe helt annet enn vanlig. Barn kan få ri, klappe, kjenne og føle gledene av Dinosaurtiden, forteller Harald Sydow Ingebrigtsen. Totalt vil det være 36 små og store dinosaurer i utstillingen og showet.

– Fra 2017 vil det bli ny scene, egen film og nytt show som du aldri har sett maken til. Dinoworld Norge har fått HIMPFF vinner Cato ML Ekrene til å skrive manus og ha regi på tegnefilmen ” The Last Journey”.

Showet åpner på Fisketorget 28.april, men det ryktes at noen av dinosaurene vil være på rømmen på Tista senter allerede 26.april på dagtid.

Dino World Norge er på Fisketorget fra 28.april til 1.mai. Følg gjerne facebooksiden deres her.
Billettpriser: 
– Billettpris er à kr. 150.-
– Familie 2 voksne + 2 barn kr. 500.-
– Barn under 3 år er gratis

Dino3

Vi har fem billetter som vi gjerne vil dele ut til en eller flere heldige vinnere. Det eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å fortelle oss hvor mange billetter du ønsker deg.
Vi trekker vinneren/vinnerne 27.april kl. 21.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer