Dine tanker – dine muligheter

I 1981 opplevde Lasse Gustavson alle brannmenns mareritt. 20 tonn propan-gass ble forvandlet til 1000 ødeleggende grader. 

Lasse Gustavsson (født 1965) hadde jobbet som brannmann i bare én uke da brannbilen han satt i kjørte inn i en gasslekkasje. Lasse løp gjennom ilden, og kom seg levende gjennom flammene. Men brannskadene var massive. Håret, huden, ørene og fingrene var svært skadet. Store deler av kroppen til Lasse hadde fått tredjegrads forbrenning. Tiden etter ulykken ble en kamp om livet. Heldigvis sto livet til Lasse å redde, men veien tilbake til samfunnet var tøff.

I foredraget Dine tanker – dine muligheter forteller Lasse om ulykken, om veien tilbake og om å få kontakt med sitt indre når det ytre er ødelagt. Foredraget har hjulpet tusenvis av mennesker til å oppdage hvilke muligheter som bor i hver enkelt. Hans utrolige historie, hans livslyst og hans evne til å forstå at vi må ta kontroll over våre egne liv har skapt tidenes foredragssuksess i Norge.

Lasse er er en av Skandinavias beste og mest etterspurte foredragsholdere. I perioden 2003 – 2006 ga Lasse ut hele fire bøker. Lev videre kom i 2006, Gjennom ilden ble utgitt i 2004, Ord for dagen kom i 2005 og Dine tanker – dine muligheter ble utgitt i 2006.

Onsdag 15. mai klokken 19.00 kommer Lasse til kultursalen med foredraget Dine tanker dine muligheter. Billetter finner du her.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer