– Dette blir vår siste konsert

Dr. Joe & the Fusion Clinic så dagens lys i mai 2014 som et protestband mot politikernes forslag om å legge ned Rockehuset. Nesten tre år senere skilles bandmedlemmenes vei og de inviterer til ”en siste konsert”.

Dr. Joe & the Fusion Clinic kan se tilbake på tre innholdsrike år med mange konserter. De spilte blant annet på fjorårets Tons of Rock og har vært aktive med å fronte det kreative miljøet på Rockehuset.

Men nå er det slutt og de unge musikerne oppløser bandet.
– Vi har blitt enige om at det er best sånn, forklarer Andreas Buckholm. I tillegg til Andreas spiller Kasper Bjerrum Jensen., Petter Svanholm, Sitan Songkran Johansen og Adrian Sunde Bjerketvedt i bandet.
De forteller at det ikke er noe dramatikk i dette, men at det er en helt naturlig løsning siden flere fortsetter videre med andre band og prosjekter.
– Petter kommer til å fortsette å spille musikk og jobbe videre sammen med Kasper. Adrian har bandet sitt, Føss, som skal spille fremover og Andreas spiller med De Marvells. Stian har tenkt å studere. Alle er venner og støtter hverandre 100 % i veien videre.

Avslutningskonserten med Dr. Joe & the Fusion Clinic blir på Grensen 17.februar kl. 20.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer