-Det var mye vennskap her i går

Vennskap var temaet for Bymisjonens aller første ungdomsdisco i går. – Det ble et kjempefint arrangement, forteller Trond Henriksen.

Nærmere 140 ungdommer tok turen på Bymisjonens juledisco på kultursalen i går.

-Vi er veldig fornøyde med hele arrangementet, forteller Trond, det kom mange ungdommer til tross for at det var premiere på Karpe Diem-filmen på Halden kino. Utover kvelden kom det flere og flere.

Vennskap er viktig for Trond. Det første og viktigste formålet med ungdomsklubben er å legge til rette for nye vennskap, og dette var også førsteformålet til julediskoteket.

-Det var mye vennskap her i går, sier Trond fornøyd, det ble en veldig fin kveld.

Lise-Marie vant bildekonkurransen

I forkant av julediscoet ble det avholdt en konkurranse der ungdommene kunne sende inn sitt beste vennskapsbilde, og være med i konkurransen om en iPad. Lise-Marie Nygård Olsen ble den heldige vinneren av konkurransen med dette bildet:

Vinneren av konkurransen «Mitt vennskap» er Lise-Marie Nygård Olsen. Lise-Marie sees i midten av bildet i rosa t-skjorte.

Anniken Årvik og Alison Hansen vant henholdsvis andre- og tredjeplass. Bildene deres kan du se nederst i saken.

Vise frem Bymisjonen

Vennskap var altså tema nummer én i går. Men Trond hadde et annet formål med diskoteket også. Han vil gjerne vise frem Bymisjonen til haldenserne, og vise oss at Bymisjonen er for alle.

-De fleste tenker på suppestasjoner og hjemløse når vi snakker om Bymisjonen, men Bymisjonen er så uendelig mye mer enn det.  Og det er viktig for meg at ungdommene i Halden forstår at ungdomsklubben på stasjonen er for alle.

Trond føler at folk begynner å forstå at Møteplassen også er for alle. Han synes det er hyggelig at stadig flere haldensere tar turen innom Møteplassen for å ta seg en kaffe.

-Folk begynner å forstå at det er en vanlig kafé, der du kan komme og få en god kopp kaffe. Det er veldig viktig for meg å få vist frem allsidigheten ved Bymisjonen, det er en idéell organisasjon med utrolig mange bein å stå på. Jeg blir selv overrasket over alt Bymisjonen holder på med.

Takker støttespillerne

-Det er viktig for meg å få takket alle som har bidratt til årets juledisco, sier Trond, alle små og store bidrag til kvelden er like viktige. Men jeg må jo trekke få frem Martin Gundersen, som gjør dette mulig ved å låne ut så fine lokaler. Uten ham hadde det ikke blitt noe.

Trond og gjengen på Bymisjonen har lært masse av å arrangere disco.

-Vi har i hvert fall lært at vi ikke skal legge pepperkaker oppi gaveposer av papir, ler han, jeg ante ikke at det var så mye fett i de pepperkakene!

Støttespiller Bodil var med på dansegulvet i går.
Trine Kristiansen digger den nye jobben sin.

Her ser du andre- og tredjeplassbildene fra fotokonkurransen «Mitt vennskap».

Anniken Årvik hanket inn andreplassen i «Mitt vennskap» med dette vennskapsbildet.
Alison Hansen kom på tredjeplass i bildekonkurransen med dette bildet.

Kommentarer

kommentarer