– Det skjer ikke mitt barn?

15.oktober arrangerer ”Rommet Mitt” et seminar om rus og avhengighet med tittelen ”Det skjer ikke mitt barn?”. 

Seminaret byr på et bredt program der hovedforedragsholderen er Trond Henriksen som nylig har gitt ut boka ”Ingen murer er for høye”. Boka forteller om hans liv som kriminell og rusavhengig, og har et sterkt budskap om hvordan unge kan fanges opp av systemet før de havner på skråplanet. Nettopp den problematikken skal stå i fokus 15.oktober.
– Det er tredje året på rad vi arrangerer et seminar som dette og vi har nytt tema hvert år. Vi vet at mange er berørt på ulike måter av en vanskelig tematikk, forteller Elise Linnea Eberson som leder ”Rommet mitt” sammen med sin samboer Tor Åge Marthinsen. Med seg i gruppen har de Nicolai Eberson Tveter, Trond Henriksen, Bodil Anitha Stensvik og Kai Henning Melberg.

14455696_2114393638786084_1551113086_o

I tillegg til foredraget med Trond Henriksen blir det paneldebatt med blant annet Kirsti Brække Myrli fra Arbeiderpartiet, helsesøster Hanne Torp, lærer Heidi Stenbock Haakestad og Leif Rørstrand fra Ullersmo landsfengsel.

– Sparebankstiftelsen har gitt oss mulighet til å kjøpe inn 80 eksemplarer av ”Ingen murer er for høye” så den vil vi dele ut til alle seminardeltakerne, sier Elise.
Hun håper det er mange som vil bruke en lørdag til å lære mer om rusproblematikken særlig når det gjelder ungdom.

Rommet Mitt arrangerer også pårørendegruppe annenhver tirsdag og motivasjonsturer for ungdom til Ullersmo Landsfengsel. Vil du vite mer om dette kan du besøke facebooksiden deres her. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer