Det Norske Blåseensemble ønsker varmt velkommen til julekonsert

Alt ligger til rette for en mektig og vakker julekonsert med Ole Børud sammen med Det Norske Blåseensemble og gjestesolist Jenny Norheim

Mens det forberedes til gledelig jul i de tusen hjem, gjør Det Norske Blåseensemble seg klar til å skape vakker julestemning med låter som varmer når vi nå befinner oss godt inn i desember. Det starter allerede på lørdag i Brygga kultursal.

På konserten i Halden har vi med oss Jenny Norheim på 24 år fra Halden, som etter musikklinja på Halden videregående skole har studert musikk på Høgskolen i Østfold, og senere også låtskriving med utøvende musikk på NLA-Høgskolen i Oslo. Jenny, som selv begynte å skrive låter og spille gitar da hun var 10 år, sier det er spennende å få synge med Det Norske Blåseensemble, og at hun aldri før har sunget med et orkester på den måten.

Det Norske Blåseensemble ønsker å være et forbilde for nye musikalske talenter. Trompetist Frank Brodahl, som er spillende leder for årets tradisjonsrike konsert, supplerer; «Å la unge talenter være solister på våre konserter vil gi dem en boost og en forsmak på livet som artist og musiker, og med ett av landets fremste og mest allsidige ensembler i ryggen, vil dette bli en konsert de aldri glemmer.»  På julekonsertene vil ungdommelig energi og glede inspirere både musikere og publikum til nye tanker og musikalske krumspring.

I år har Det Norske Blåseensemble fått med seg Ole Børud, som i ung alder startet sin karriere som populær barne- og familieartist. Han har blitt en selvstendig mektig artist med stor spennvidde i musikalske uttrykk. Frank Brodahl kjenner Ole Børud godt; «Ole er en utrolig seriøs og hardtarbeidende musiker som leverer på øverste hylle uansett sjanger.»

I 2018 kom Ole Børud på 3.plass «Stjernekamp» på NRK, og hans imponerende musikalske prestasjoner blir innlysende når han nå får Det Norske Blåseensemble i ryggen under årets storslagne julekonsert.

Det Norske Blåseensemble ønsker varmt velkommen til en julekonsert for hele familien, og håper den vil få frem varme tanker om høytiden vi har i vente.

Sted/tid: Brygga kultursal 12. desember kl. 19.00

Her finner du billetter til konserten!

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer