– Det koseligste du gjør i sommer

Den 6. august blir det en storslått og magisk fest under eika i Sponvika, med spennende artister og aktiviteter for store og små.

På dagtid er alt tilrettelagt for barna. Da blir det underholdning av Tryllesjef Johannes, kanskje en klovn eller to, godterier og leker. Mens barna får ansiktet malt, hopper i hoppeslottet eller graver etter gull, så kan de voksne nyte diverse forfriskninger fra to ulike serveringssteder på området. Her kan man også kjøpe mat, så det eneste som man må ta med er solkrem. Det blir også konsert for de små med Haldentalentet-vinner Hedda Røsnæs og Haldens mest fargerike onkler: Onkel Tuka.

På utsiden av festivalområdet blir det Loppis og marked hvor du kan få kjøpt lopper, snurrepipperier og hjemmelagede saker. Her trenger man ikke festivalpass, og er selvfølgelig åpnet for alle.

Kvelden er til for de voksne. Det blir variert program med musikalske godbiter hele kvelden. De som underholder er El Riders Eft – lokale helter fra selveste Sponvika,  Sorgenfri, Taube i Vika, amerikanske Luke Elliot, Young Fogertys og Belfast Express. Etter hvert som skumringen kommer, blir stemningen mer og mer magisk med bølgeskvulp, sus fra skogen, latter og god musikk. Omgivelsene er perfekte for en skikkelig avslutning på sommeren!

Fest under eika arrangeres av fire småbarnsfamilier i Sponvika, med massiv hjelp fra andre lokale. Alt gjøres på dugnad, rett og slett for at sponvikere ønsker en slik fest selv. Festen blir selvfølgelig desto morsommere med besøk av flere, så her er det bare å troppe opp.

2000 personer kom på festen i fjor, og arrangørene forbereder seg på nok en heidundrende fest også i år. Billetter kan du få kjøpt på Sponvika Vertshus og Ta Tak I på Tista senter. Sjekk ut arrangementet på Facebook under Fest under eika i Sponvika.

Velkommen!

Artikkelen er skrevet av arrangør.

Konkurranse:
I samarbeid med Fest under eika vil vi gi bort 2 billetter til to heldige vinnere 🙂
Alt du må gjøre for å være med i konkurransen er å fortelle oss hvem du vil ta med deg på festen!

Vi trekker to vinnere førstkommende torsdag kl 21.

Lykke til!

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer