– Det er veldig riktig for meg å selge nå

Fra nyttår blir det nye eiere på Bryggerhuset. Serveringstedet på sydsiden fortsetter i samme stil, men uten Hanne Følstad.

Hanne Følstad drev først Bryggerhuset nord i noen år. Så startet hun Bryggerhuset syd. Etter en stund ble nord lagt ned og nå er hun fornøyd med hvor langt stedet på sydsiden har kommet.
– Det er veldig riktig for meg å selge nå. Bryggerhuset har blitt slik som jeg ville. Jeg er fornøyd med hva vi har fått til. Alt fungerer godt og tallene er blå, forteller hun.
Hun skryter av personalet.
– De er en fin gjeng som samarbeider godt.

Derfor er det ingen overraskelse at det er nåværende daglig leder, Mona Cecilie Johansen, som tar over Bryggerhuset fra nyttår. Det gjør hun sammen med samboeren Thor Andreas Holberg Murtnes.

Mona1

Mona kom flyttende til Halden fra Hobøl da hun startet på Risum videregående. Da var hun 16 år og begynte som ekstrahjelp på Bryggerhuset nord. Siden den gangen har hun jobbet både i kjøkkenet og serveringen. Til slutt ble hun daglig leder med alt ansvaret det innebærer.
– Det beste med å jobbe på Bryggerhuset er kundene og kollegene mine. Det er alltid hyggelig å prate med kundene. Jeg vil gjerne rose de jeg jobber sammen med. Vi er et godt team. Alle er engasjerte og jobber bra sammen, sier Mona. Hun takker Hanne Følstad for at hun tok henne godt imot da hun begynte på Bryggerhuset, har lært henne om alle sider ved å drive et serveringsted og vært en god støttespiller hele tiden.
Siden personalet fikk vite om eierskiftet har hun fått mange fine tilbakemeldinger og opplever at alle støtter opp om det.
– Vi skal ikke gjøre noen store endringer her. Ting fungerer godt som det er i dag. Mona skal fortsette med å styre her og jeg skal støtte henne og bidra med det jeg kan, forteller Thor Andreas.
I år har Bryggerhuset hatt to arrangementet i snitt hver uke, og de tror ikke 2016 blir noe roligere.
– Det er mye som skjer her og det får vi mange positive tilbakemeldinger på fra kundene. Konseptet fungerer godt, og det skal vi ta med oss videre.

Kommentarer

kommentarer