Det er når du slipper ut at soninga starter

Haldenseren Leif Østli kommer i høst med sin andre bok; Mørkekjøring.
5.september inviterer Køhn Libris til boksignering.

Østli ga i 2012 ut boken ”Befrieren” som ble beskrevet som ”Sterk debutroman om rotløs ungdom i skyggen av jappetida.”
Denne gangen er det en forbryterroman han kommer med. Som tidligere er handlingen lagt til Halden.
Bokhandler Jo Køhn hos Køhn Libris gleder seg til forfatterbesøket, og syns naturlig nok det er spennende at det er en haldenser som lanserer.
– Haldenserne er glad i å lese bøker, og det gjør det ekstra spennende at boken dreier seg om steder og opplevelser i Halden, sier han.

Mørkekjøring-original_ACO_trykklar
Beskrivelsen av boken:
“Bittelille julaften 1992 slipper Rudi Berg ut av fengsel etter å ha sona i fire måneder for å ha kjørt et lass med druebrennevin over Svinesund. Nå vil han hjem til Halden og starte et nytt liv. Lensmannsbetjent Samuel Louvin jobber med grensekriminalitet på dagtid og med etterforskning av Tistedalsdrapene om kvelden. Etter en skyteepisode blir han innkalt til et møte med politiets særskilte etterforskningsorgan, SEFO, og irettesatt. Som tilleggsstraff får han ansvaret for en aspirant, Hanna Wilkens, som har to dager igjen av aspiranttiden ved Halden politikammer.
Skyggen, som organiserer spritsmuglinga, har snappa opp at Rudi er på vei ut igjen. Rudi har spist av lasset, og nå vil Skyggen ha tilbake det som er hans. Skyggen sender to torpedoer til Halden for å kreve inn det Rudi skylder. De gir Rudi et valg:    – Gjør opp for deg i løpet av 24 timer, eller ta konsekvensene.

Jo Køhn ønsker alle velkommen til boksignering hos Køhn Libris lørdag 5.september kl 11.30.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer