– Det er møteplikt

Er du klar for skikkelig americana-musikk en helt vanlig tirsdagskveld? I Halden er det selvfølgelig mulig å få til. Tirsdag 21. mars kommer Cordovas til Bryggerhuset og Tom Skjeklesæther melder at det er ”møteplikt”. 

Det er få som har bedre oversikt over musikk i rock/americana-sjangeren enn Tom Skjeklesæther, så når han melder at ”dette er et band det er verdt å få med seg” bør man møte opp. 

“Nashville-baserte Cordovas er et rock/americana-band dannet i 2011 av låtskriver og musiker Joe Firstman. Kvartetten spiller med energifull entusiasme og har opparbeidet seg et bunnsolid live-rykte. De kan øse løs med drivende rock’n’roll det ene øyeblikket, for så å overraske med de nydeligste vokalharmonier i neste. Tenk deg en blanding av The Band, The Grateful Dead og Laurel Canyon anno 1969, så har man den klassiske rockeoppskriften som Cordovas smakfullt anvender som basis når de varter opp med sin egen musikalske suppe.

Cordovas dro vestover til Los Angeles i 2011 for å spille inn sitt debutalbum sammen med Rick Parker i Sandbox Studios. Senere samme
året gjorde de også en konsertskive, “Cordovas Live in Nashville”. Bandet er snart klar for å slippe sitt andre studioalbum, produsert av Kenneth Pattengale (The Milk Carton Kids).”
– Buckleys, Oslo

Konserten på Bryggerhuset 21. mars starter kl. 20.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer