– Det er en helt ubeskrivelig god følelse

Sammen for Halden raket inn 40 000 kroner på årets veldedighetskonsert. -Vi er helt satt ut av beløpet, forteller Trine Kristiansen.

De håpet på 35 000,-, men turte ikke drømme om mer. Først og fremst håpet de at folk ville komme på konserten. Og det gjorde folk, de kom i flokk og følge. Og med folket kom pengene. Mandag ettermiddag skal Trine og Leif få gi pengene videre.

-Det er en helt ubeskrivelig god følelse å kunne dele ut 20 000 hver til Kirkens bymisjon og Extra Giverglede, sier Trine, dette er ny rekord!

-Vi er kjempefornøyde, sier Leif, det er mye jobb bak så det er gøy at vi ender opp med en så stor sum. Det er mange timers slit bak prosjektet, men det er virkelig verdt det når man får lov til å stå her og gi bort denne sjekken. Dette øyeblikket her er stort. Men vi hadde aldri klart det uten alle støttespillere og frivillige som stiller opp i forbindelse med konserten.

40 000 ble overrakt fra Sammen for Halden til Kirkens Bymisjons ungdomsgruppe og Extra Giverglede på Møteplassen mandag ettermiddag. Fra venstre: Frank, Marius, Trine, Leif, Mikaela og Trond. Foran sitter Sara og Thea.

Årets konsert-inntekter var øremerket ungdomsprosjekter. For ungdomsklubben på stasjonen er tjue tusen til i kassa svært velkomment.

-Jeg blir veldig glad og ydmyk når vi får så mye penger til ungdomsprosjektet vårt her, sier Trond Henriksen, det betyr veldig mye for oss. Det kommer virkelig godt med også, for vi har mange planer for året som kommer.

Leif, Mikaela og Trond synes det er gøy med så mye penger til ungdomsprosjektene i byen.

Trine Kristiansen smiler fra øre til øre. Ikke bare har hun samlet inn 40 000 til ungdomsprosjekter i byen, hun får egenhendig oppleve hvor stor nytte ungdommene vil dra av pengene også.

Hva skal dere i Kirkens Bymisjon bruke disse pengene til?

-Ungdommene i klubben har mange planer, forteller Trine, de har en lang liste over aktiviteter de har lyst til å gjøre. Jeg skal få til alt jeg kan for disse pengene, vi satser på en kinotur til Colosseum og kanskje en gocart-dag også.

Penger i kassa for Extra Giverglede

Mikaela Dahl fikk 10 000 kroner av Kiwanis da nissene kom til byen på lørdag. I dag fikk hun jammen 20 000 til. Mikaela er veldig fornøyd denne mandagen.

-Det er helt topp, det kan nesten ikke beskrives med ord. Vi fikk inn masse penger i helga også. I tillegg til at vi fikk ti tusen av Kiwanis på lørdag solgte vi nisseposer for over 9000 kroner. Det blir nesten 40 000 på bare en helg. Tenk hva vi kan få til med de pengene!

Sjekken hun får i dag går rett til Ungdomssamfundet.

-Det blir en tur av disse pengene, sier Mikaela, vi er så takknemlige for at Sammen for Halden velger å gi halvparten av inntektene for konserten til oss.

Så går de hvert til sitt, Mikaela og Trine, med 20 000 kroner mer i kassa til ungdommene sine. Det er en bra mandag for ungdomsklubber i Halden.

Det var god stemning på Ungdomssamfundet også, da sjekken kom «hjem» i dag.

 

Kommentarer

kommentarer